дом Спорт Състезатели на велоклуб „Илчов баир“ се завърнаха с медали от Румъния

Състезатели на велоклуб „Илчов баир“ се завърнаха с медали от Румъния

0
ДЯЛ

През изминалата неделя се проведе едно от традиционно масовите състезания в северната ни съседка Maratonul Dunarii. Спортистите на велоклуб „Илчов баир“ обичат да закриват състезателния сезон именно там. Шест от състезателите ни: Александрина, Данаил, Димо, Захари, Лора и Соня се наредиха на старта и всички завършиха успешно и без аварии, като две от дамите се окичиха със сребърен и бронзов медал в своите категории, съобщи Анелия Карагьозян.
Домакините отново се бяха погрижили добре с организацията, маркировката и наградния фонд. Времето беше чудесно за колоездене – слънчево и температура около 20 градуса. Трасето беше скоростно, но с 3-4 кратки но сериозни изкачвания, с обща дължина от 42 км и денивелация около 300 м. При мъжете, пръв в борбата срещу стотиците румънци и поривите на крайдунавския вятър от нашите състезатели, финишира Димо Желев с време 1ч 46мин, Захари Николов завърши за 1ч 54 мин, а Данаил Денчев – за 2ч и 05 мин.
При дамите от „Илчов баир“ първа финишира Лора Станева с време от 2ч 38 мин, като тя печели сребърен медал в своята възрастова група и категория. В същата категория бронзов медал взе Соня Борисова, която завърши за 2ч 57 мин. Александрина Маринова остана четвърта в своята категория с време 3 ч 03 мин.
Снимки: Организаторите на Maratonul Dunarii
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияКомисията за защита на конкуренцията подхваща цените на горивата
Следваща статияНови фишинг атаки! Крадат ни данните чрез фалшиви имейли от името на НАП

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here