дом Общество Студентка от ШУ с отличие от Фондация „Еврика“

Студентка от ШУ с отличие от Фондация „Еврика“

0
ДЯЛ

Сабина Василева – студент в Шуменския университет (ШУ) бе отличена от Фондация „Еврика“ с награда и стипендия на името на акад. Георги Наджаков за постижения в овладяването на знания в областта на физиката. Това съобщиха от пресцентъра на ШУ.
Наградата се присъжда за обучението на Сабина Василева в ОКС бакалавър специалност „Медицинска физика и радиоекология“. Тя е носител и на Наградата на Ректора за 2017 година. В момента Сабина Василева следва магистратура по програма „Медицинска физика“, специалност Физика.
Церемонията за връчване на сертификати за стипендии на Фондация „Еврика“ на студенти и ученици с изявени способности в науката и техниката се състоя на 12 януари в Националния политехнически музей в София. Сертификатите бяха връчени от Мария Габриел – еврокомисар за цифрова икономика и цифрово общество.
Снимка: ШУ
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияБлагоустрояват села в община Велики Преслав
Следваща статияМая Манолова атакува в КС единната цена на водата

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here