дом Криминале Спипаха крадла, отмъкнала 155 лева от 80-годишен пенсионер

Спипаха крадла, отмъкнала 155 лева от 80-годишен пенсионер

0
ДЯЛ

Криминалисти от полицейското управление във Велики Преслав установиха автора на кражбата на сумата от 155 лева от частен дом в село Златар, съобщиха от ОД на МВР-Шумен.
По данни на 80-годишния собственик кражбата станала в неделя. Около 18.00 часа в една от стаите на къщата си заварил непълнолетно момче, дете на бивши съседи. Подал сигнал в полицията. Автор на кражбата е 44-годишната Р.Л. от село Градец. В хода на извършената проверка било изяснено, че сумата от 155 лева била отнета на три пъти, като в неделя с нея бил и неин родственик.
Разпитана е, работата по образуваното досъдебно производство продължава.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияЗадигнаха 800 кг бронзово въже и 120 кг метални отпадъци в Каспичан
Следваща статияНай-добрите шахматисти се събират в Шумен за Национална купа „Стоян Иванов“

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here