дом Криминале Спипаха бракониер, убил дива свиня

Спипаха бракониер, убил дива свиня

0
ДЯЛ

В 21.24 часа във вторник в оперативната дежурна част на ОДМВР Шумен е получен сигнал от служители на ТП „Горско стопанство“ – Смядово, че са установили мъж, който извършва незаконен лов в землището на град Смядово.
56-годишен мъж от Смядово е установен да ловува незаконно в землището на града, съобщиха от полицията.
Мобилният контролен екип на СИДП е обхождал района по график. Около 20.00 часа горските стражари чули изстрел и се насочили по посоката на звука. Открили ловец от дружината в Смядово, който обаче не представил разрешително за лов. Служителите на екипа задържали авджията и подали сигнал на телефон 112. Те уведомили и ръководството на СИДП и стопанството. След пристигане на хората от ДГС е претърсен района и е намерен труп на дива свиня с огнестрелна рана. От трупа са взети проби за АЧС и е загробен.
При проведените процесуални действия е установено, че мъжът със законно притежавана ловна карабина е убил животното.
Започнато е досъдебно производство по чл. 237, ал.1 от НК
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияИзненада: Фирма, спечелила поръчка за ремонт на шуменска улица се отказа
Следваща статияТрима пострадаха при катастрофа между Смядово и Веселиново

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here