дом Политика Социалистите в Шумен ще обсъждат номинациите за евроизборите

Социалистите в Шумен ще обсъждат номинациите за евроизборите

0
ДЯЛ

Елена Йончева е получила най-много номинации – 34, от местните партийни организации на БСП в Шуменска област. Следва я анализаторът Боян Чуков, а трети е настоящият евродепутат Момчил Неков. Президентът на Партията на европейските социалисти Сергей Станишев е с малко номинации, съобщиха наши източници.
Резултатите ще бъдат представени и обобщени на общинската конференция на БСП Шумен днес. За да присъства на форума и да следи за неговото провеждане според изискванията на Устава на партията, централното ръководство изпрати Желю Бойчев.
От всички предложения ще останат само 17, колкото са кандидатите в евролистата на партията, обясниха активисти. Одобрените от конференцията ще бъдат представени на Областния съвет, а той ще ги изпрати в централата.
Избрани за делегати прогнозират бурни дебати около имената на кандидатите в региона. Според тях при сравнително малкото номинации нямало шанс Сергей Станишев, въпреки опитите, да бъде „наложен за водач от Шуменска област“.
В дневния ред на форума е включена като точка и платформата на партията за евроизборите през май.
24shumene.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияПаметта на Свети Четиридесет мъченици почита православната църква днес
Следваща статияАсен Блатечки и Николай Урумов гостуват с „Методът Грьонхолм“ на шуменска сцена

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here