дом Общество След отстранена авария водата продължава да „напоява“ шуменска улица

След отстранена авария водата продължава да „напоява“ шуменска улица

0
ДЯЛ
Снимката е илюстративна

Авария на водопровод на ул.“Дедеагач“ в шуменския квартал „Тракия“ не е отстранена качествено. Това алармира в редакцията на 24shumen.com наша читателка. По думите й, ВиК аварията е възникнала в петък в късния следобед. Дошлите служители на Водното дружество, изрязали асфалта, изкопали дупка и след отстраняването на аварията си заминали.
„Водоподаването към домовете беше възстановено, но от мястото на аварията водата продължава и до момента (бел. на редакцията: 14.18 часа на 6 октомври) да тече към шахтите.“
Нашата читателка, както и други живущи в квартала позвънили на дежурния телефон на ВиК – Шумен, но отговорът бил: Има си управител, който разпорежда какво да правим…
„Не е ли пълен абсурд това? За чия сметка ще е изтичащата от вчера насам в дъждоприемните шахти вода? Шумен е един от градовете с най-скъпата такса за ВиК услуги!“, възмущава се шуменката, която ни изпрати и снимка от мястото на аварията.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статия„130 години пътуваме заедно“: Шуменци посрещнаха БДЖ-атракция (снимки)
Следваща статияОтличници! Бойците на „Шуменска крепост“ завоюваха второ място на Държавния шампионат в Каварна

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here