дом Наблюдател Рушаща се с всяка минута необитаема къща тревожи дивдядовчани (снимки)

Рушаща се с всяка минута необитаема къща тревожи дивдядовчани (снимки)

2
ДЯЛ

Жители на шуменския квартал „Дивдядово” сигнализираха в редакцията на 24shumen.com за опасна постройка.
Къщата се намира на ул.” Чапаев” . От години имотът е необитаем и собствениците му не са ясни. Покривната конструкция е почти паднала, а стените опасно са се наклонили към пътя.
„Тук минават деца, страх ни е да не падне покривът и да стане някоя голяма беля”, споделя възрастна съседка.
В непосредствена близост до „зловещата“ руина се строи нова жилищна сграда.
Буйната трева пък достига човешки ръст.
Друг проблем, от който се оплакват живущите на ул.“Чапаев“, е почти невъзможното придвижване на автомобили по улицата, по която има дупки с „олимпийски размери“.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияШуменци потърсиха помощ от кмета за незаконни гаражи, дупки и „черна” борса за дърва
Следваща статия„Ден година храни“ – жегата не стресна нито коня, нито стопанина му

2 КОМЕНТАРИ

  1. Целия ни квартал е пълен с дупки, никой не мисли за нас. А това, че редовно си плащаме данъците само пълним гушата на някой.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here