дом Спорт Рали „Стари столици“: Победа за Мирослав Ангелов и Еди Сивов

Рали „Стари столици“: Победа за Мирослав Ангелов и Еди Сивов

0
ДЯЛ

28 екипажа стартираха в тазгодишното 49-то издание на рали „Стари столици“ в Шумен. Големият брой заявки не бе изненaда за организаторите на събитието.
Днес екипажите преминаха пет специални етапа, като общата състезателна дистанция на надпреварата бе 81 километра. Eкипажът на „Мегапорт Рейсинг“ – Мирослав Ангелов и Недялко Сивов, който водеше в класирането и в двата дни от състезанието, днес затвърди позицията си на победители. Така от началото на сезона двамата имат пълен актив победи във всички кръгове, а в Шумен взеха и всички 9 етапа.
Неделният ден на „Стари Столици“ предложи на участниците пет скоростни етапа с обща дължина от 47,8 състезателни километра, а общата дължина със съботните отсечки е 81 км.
След тях се класира екипажът на Георги Василев и Стефан Добрев. Третото място грабнаха Тихомир Стратиев и Добрин Борисов.
„Доволни сме от състезанието. На предпоследния етап на преминаването през Стъклото реших да направя донът за публиката, мисля, че се получи добре. На Шуменска крепост обаче дадохме газ, защото е пауърстейдж, който дава допълнителни точки и не искахме да ги рискуваме“, коментира Мирослав Ангелов.След финиша, победителите бяха наградени на официална церемония пред сградата на Общината.
Припомняме на читателите на 24shumen.com, че през първия ден от състезанието, с 10 секунди убедителна преднина в трети етап – „Пивовара 2“ на рали „Стари столици“ поведе Мирослав Ангелов с Шкода „Фабия“. След него в надпреварата е Йордан Атанасов с Мицубиши, а на трето място се нареди Тихомир Стратиев с Пежо 208.
Снимка: Фейсбук страница на събитието
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияМинаваме на LED осветление, забраниха производството на халогенните крушки
Следваща статияСонер Тото спечели мазните борби в чест на Коджа Юсуф, Бехчед Хамид стана „Баш Алтъ““

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here