дом Криминале При съседите: Баба „дари“ над 3 бона на ало бандити, хлапак простреля...

При съседите: Баба „дари“ над 3 бона на ало бандити, хлапак простреля домашни животни

0
ДЯЛ

10 дни след като била измамена, възрастна жена от Кубрат се жалвала в Районното управление на МВР.
81-годишната кубратчанка получила обаждане на стационарния телефон на 28 декември около 9.30 часа, съобщиха от ОД на МВР-Разград. Мним „полицай Иванов“ й заявил, че е необходимо да съдейства на полицията в акция по залавяне на телефонни измамници. Жената първоначално пуснала през терасата 650 лв. в найлонова торбичка, а след това още 2 700 лв.
По случая е образувано досъдебно производство.

С пушката на майка си пък 15-годишно момче простреляло домашни животни на съсед вчера в лознишкото село Гороцвет.
Непълнолетният е установен като извършител след проведени незабавни издирвателни действия от полицията. Сигналът за случилото се е подаден от потърпевшия собственик на животните – 74-годишен мъж от Гороцвет. Между 10.00 и 17.30 часа на 8 януари момчето стреляло с въздушна пушка 5,5 калибър, законно притежавана от 54-годишната му майка.
Оръжието е иззето с протокол. Води се проверка.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияАПИ: Шофьорите да карат внимателно, в Югоизточна България са възможни поледици
Следваща статияСамо 24 000 лева за здравеопазване в Бюджет` 2019 на община Хитрино

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here