дом Общество Пощата на Дядо Коледа отвори врати в Шумен

Пощата на Дядо Коледа отвори врати в Шумен

0
ДЯЛ

Специална коледна поща заработи в Шумен. Тя се намира до детския кът пред Драматично-кукления театър „Васил Друмев“, съобщиха от пресцентъра на кметството. В празничната поща джуджетата на белобрадия старец вече приемат писмата на децата с най-желаните подаръци от Дядо Коледа. Пощата ще работи всеки ден, включително събота и неделя, от 10.30 до 18.30 часа до 21 декември.
За да стигнат писмата до Лапландия, децата трябва да изпишат на плика трите си имена, на колко са години и коя детската градина или училище посещават.
След като ги предадат на джуджетата, на всеки плик ще бъде поставен номер и специален пощенски печат на Дядо Коледа.

За да се сбъдне желанието на всяко дете, през следващите дни, до 21 декември, родителите трябва да посетят пощата на Дядо Коледа и по получения номер да проверят дали писмото е пристигнало в Лапландия.

Някои от писмата изненадват с желанията към Дядо Коледа. „Дете от Украйна, живеещо в Шумен, иска от добрия старец в родината му да няма война. Друг малчуган се обръща към Дядо Коледа и пише, че когато всички празнуват с близките си, на него му се налага да работи усилено. Подобни детски писма са затрогващи“, коментира Ваня Стоянова.

24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияАпаш задигна 880 килограма лавандулово масло от склад
Следваща статияАлкомет с пореден приз в класациятa на True leaders

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here