дом Култура Петокласници дариха книги на читалищна библиотека

Петокласници дариха книги на читалищна библиотека

0
ДЯЛ

Ученици от 5-и клас на училище „Панайот Волов“ станаха читатели на библиотеката в народно читалище „Напредък-1869“ в Шумен в Седмицата на детската книга и изкуствата за деца, обявена от читалищното ръководство.
В рамките на дните за четене група ученици с класен ръководител Елица Орцева, гостуваха в културната институция.
Съветите на възрожденския писател Илия Блъсков бяха представени и станаха предмет на активна дискусия от позицията на 10-11-годишни деца.
Въпросите във викторината „Познай книгата и автора“ не бяха никакъв проблем за будната аудитория.
А обявената кампания „Чети и дари детска книжка“ провокира петокласниците да дарят на читалището любими книги.
Снимка: Народно читалище „Напредък-1869“
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статия69-годишен застреля куче, разкъсало котката му
Следваща статияНачалната заплата на медицинските сестри става 950 лева

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here