дом Прогноза за времето Очаква ни слънчев понеделник, живакът се покачва

Очаква ни слънчев понеделник, живакът се покачва

0
ДЯЛ

Днес над по-голямата част от страната ще бъде предимно слънчево, след обяд над Западна България с разкъсана висока облачност. Температурите ще се повишават плавно. В част от Северна България дневните температури отново ще останат отрицателни, минус 4° – минус 2°. Минус 9° обаче ще е минималната температура в Шуменска област, а дневните ще се повишат до цели 4°.
В Южна България пък ще се радват на по-меко време, живакът там ще стигне до 7-10°.
Над планините ще бъде предимно слънчево. Ще духа до умерен югозападен вятър. Максимална температура на височина 1200 метра около 5°, на 2000 метра – около 0°.
Над Черноморието ще бъде предимно слънчево. В сутрешните часове на места с намалена видимост.
Снимка: Pixabay.com
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияКрай на блокадите на магистралата, протестите – по време на общинските сесии
Следваща статияДКТ „Васил Друмев“: Коледа иде, хайде на театър!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here