дом Култура Отличиха шуменски таланти за актьорско изпълнение на престижен фестивал

Отличиха шуменски таланти за актьорско изпълнение на престижен фестивал

0
ДЯЛ

С награди за актьорско изпълнение и художествено-защитени етични внушения се завърнаха от Международния детско-юношески театрален фестивал „Приказка за теб“ във Варна шуменските таланти от театрална работилница „Слънчеви усмивки“.
С първото престижно отличие, за което заслуга има и художественият ръководител Мая Кулева, нашите деца бяха обявени от журито за носители на титлата „Приятел на фестивала“, споделиха с гордост родители.
За ролята на Чими, на Симона Йосифова заслужено е била връчена първата награда за ярко актьорско изпълнение.
Голямата награда „Жар птица“ и тази година се присъжда за ярко сценично явление.
Над 500 деца и юноши са участвали в 20-тото юбилейно издание. Организатори са читалище „Възраждане“ и Община Варна. За провеждането на форума за откриване на бъдещи таланти съдейства и Министерството на културата.
Фестивалната програма включва модулите – театър, вокал, балет, инструментално изпълнение, оригинален жанр.
Снимка: pixabay.com
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияПърва копка: Стартира изграждането на новия търговски център в Шумен
Следваща статия„Изкуството говори“ днес в Младежката сфера в Шумен

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here