дом Общество ОПУ: Пътната обстановка в района е нормална при зимни условия

ОПУ: Пътната обстановка в района е нормална при зимни условия

0
ДЯЛ

Няма затворени пътни участъци, условията са нормални за зимните условия. Това съобщиха за 24shumen.com от Областно пътно управление (ОПУ). Към 7.00 часа тази сутрин на терен са били около 30 снегорина, които са обработили и осолили пътищата и заледените участъци в областта. В Шумен обстановката също е под контрол, няма затворени улици, в момента се почистват ръчно и осоляват тротоарите и пешеходните пътеки, заявиха още от ОПУ.
За времето от 05.49 до 06.40 часа тази сутрин, движението в района на местността „Фисека“по първокласния път Шумен-Търговище е било затруднено и се е осъществявало само в едната лента заради възникнала катастрофа.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияМлади дърворезбари от Шумен гостуват в Тревненската школа
Следваща статияСнегът спря ремонта по улица „Съединение”

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here