дом Криминале Огнеборци спасиха вила от опожаряване в местността „Байчов кладенец“

Огнеборци спасиха вила от опожаряване в местността „Байчов кладенец“

0
ДЯЛ

Пожар в таван на вила в местността „Байчов кладенец“ е възникнал във вторник сутринта. На място пристигнал противопожарен екип, който установил, че е станало късо съединение. Благодарение на бързата реакция на огнеборците кабелите били отрязани и изолирани и така предотвратили разпространение на пламъците. Унищожени са около 10 м. ел. кабели. Вилата е спасена от опожаряване.
Екипи са оказали съдействие за премахване на гнездо с оси на тераса на трети етаж ул. “Стара планина“ в Шумен. Погасен е пожар в метален контейнер за смет на бул. “Мадара“ в града, който е без материални загуби.
В 21.24 часа екип на шуменската пожарна е посетил адрес в Шумен, от който бил приет сигнал за задимяване от комин на жилищен блок на ул.“Христо Смирненски“ в града. След пристигане огнеборците установили, че задимяването от е комина в съседния вход. Пламъците били загасени, пожарът е без материални загуби.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияБСП лидер пред изключване, включен в листата на друга партия
Следваща статияЗасякоха нерегистриран трактор в Троица

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here