дом Криминале Огнеборци гасиха горящи сухи треви и отпадъци, премахнаха паднало дърво на пътно...

Огнеборци гасиха горящи сухи треви и отпадъци, премахнаха паднало дърво на пътно платно

0
ДЯЛ

На 12 юли в 12.45 часа е получен сигнал за пожар в лек автомобил „Ауди“ А4 с газова уредба на пл. „Раковски“ в Нови пазар. На място бил пратен екип, но до пристигане на огнеборците водачът успял да погаси пламъците в двигателя, изключил и акумулатора. Причина за пожара техническа неизправност.

В съботния ден е погасен пожар в отпадъци на ул.“Подуево“ в Шумен. При пристигане на място в 22.30 часа огнеборците заварили да горят стари мебели и строителни отпадъци. Пламъците били погасени с помощта на 4 тона вода. Не е допуснато разпространение на огъня.

Ликвидиран е пожар в сухи треви до стадион на ул.“Явор“ в село Браничево. Сигнал за него е приет в 21.26 часа на 13 юли. Пламъците били на площ от около 5000 кв. м. Загасени са с помощта на 600 л. вода. Благодарение на бързата реакция на огнеборците от пожар са спасени две съседни сгради.

На 13 юли по обяд е погасен пожар в нерегламентирано сметище в землището на село Менгишево. Пламъците са загасени с 2 тона вода. Ликвидиран е и пожар в отпадъци в събота вечерта на ул.“Възраждане“ в село Янково. Служители на участъка в Смядово погасили пламъците с 3 тона вода.

В 01.47 часа на 14 юли е погасен пожари в два метални контейнера за смет на ул.“Георги Кирков“ в Шумен, без материални загуби.

На 14 юли в 09.19 часа е приет сигнал за паднало дърво на пътното платно в Природен парк „Шуменско плато“ по пътя за паметник „Създатели на българската държава“. Пристигналият на място екип нарязал и отстранил дървото и обезопасил пътя.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияБритански дипломати благодариха на кмета на Върбица за изключителното гостоприемство
Следваща статияШуменец лъже в КАТ, че е изгубил книжката си

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here