дом Общество Обявиха обществена поръчка за зимното почистване на северния район на Шумен

Обявиха обществена поръчка за зимното почистване на северния район на Шумен

0
ДЯЛ

С обществена поръчка Общината стартира търсенето на кандидати за зимното поддържане – снегопочистване, опесъчаване, лугиране на улици, тротоари и територии за обществено ползване в Шумен, район Север.
Зимното поддържане обхваща улична мрежа, пътни съоръжения и включва подготвителни работи: прегледи на заявените за използване машини и съоръжения от възложителя, осигуряване на необходимите материали, снегочистене (патрулно и периодично) на улиците до постигане на съответните степен и ниво на зимно поддържане, разчистване на преспи и снегонавявания и отстраняване на уплътнени снежно-ледени пластове; обезопасяване на улиците против хлъзгане: разпръскване на минерални материали и химически вещества, изтегляне на аварирали автомобили от пътното платно до 500м., обход за оценка проходимостта на улиците при зимни условия, поставяне на нови знаци, когато е необходима промяна на организацията на движението при затваряне на определен маршрут, събиране и предаване информация за състоянието на уличната мрежа, осигуряване при необходимост на дежурства в извънработно време и дежурства в празнични и почивни дни през зимния период.
Приоритетно е снегопочистване на улиците, като маршрутите са определени по общата схема на линиите на градския транспорт и улици с интензивно движение, улици, на които се намират детски, учебни, здравни заведения и обществени институции.
Стойността на поръчката е в размер на 300 000 лева без ДДС.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияЦацаров поиска имунитетите на шестима народни представители
Следваща статия93-годишна жена изпрати благодарствено писмо до полицията за разкрит обир

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here