дом Общество Община Смядово търси двама специалисти за отдел „Териториално и селищно устройство“

Община Смядово търси двама специалисти за отдел „Териториално и селищно устройство“

0
ДЯЛ

Конкурс за две свободни работни места в отдел „Териториално и селищно устройство и техническо осигуряване”, в дирекция „Специализирана администрация“, обяви Община Смядово.
Кандидатите трябва да имат средно-техническо или висше строително образование.
Опитът в областите строителство, архитектура, геодезия, икономика на строителството и компютърна грамотност са предимство, но могат да кандидатстват и хора без опит с желание за развитие.
Кандидатите трябва да притежават умения за работа в екип, комуникативност и професионална компетентност. Допълнителните изисквания за заемане на длъжността са познаване на действащото българско законодателство, компютърна грамотност, работа с Word, Excel и AutoCAD – задължително.
Работата изисква проучване, синтезиране и обработване на преписки; изготвяне на писмени становища, справки и отговори на заявления, молби и жалби; поддържане в актуален вид действащите планове на общината; обслужване и консултиране на граждани във връзка с възникнали проблеми по устройство на територията, кадастър и регулация.
Кандидатите трябва да представят заявление за работа в свободен текст, автобиография, копие от документ за придобита образователно-квалификационна степен, копие на трудова книжка, ако притежава, документи за придобита квалификация.
Документите могат да се подават всеки работен ден от 8 до 17 часа в отдел „Деловодство“ на Община Смядово.
За кандидатите от други населени места е осигурен служебен транспорт.
Подробна информация може да се получи на телефонен номер 05351 2033.
Одобрените по документи кандидати ще бъдат поканени на интервю.
Снимка: Община Смядово
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияПолицейски коли, оборудвани със специална техника, ще разкриват крадени возила
Следваща статияСъбор на средновековно културно наследство „Преславни дни“ стягат във Велики Преслав

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here