дом Култура Нови книги получи Библиотеката към НЧ „Добри Войников“

Нови книги получи Библиотеката към НЧ „Добри Войников“

0
ДЯЛ

2 866 лева спечели Народно читалище „Добри Войников“ по проект „Българските библиотеки – съвременни центрове за четене и информираност 2018“ за закупуване на нови книги.
„Представеният проект в Министерството на културата бе изцяло одобрен, тъй като отговаряше на поставените изисквания- книгите да са основно от български автори и да са съобразени с културните и образователни потребности на гражданите“, съобщиха от Библиотеката към читалището.
С предоставените средства вече са закупени над 300 книги – детска, художествена, учебна и научно-популярна литература.
Библиотечни служители очакват с обогатяването на книжния фонд да бъдат привлечени повече читатели и приятели на читалището.
Снимка: Pixabay.com
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияБез обедна почивка до края на данъчната кампания ще работят офисите на НАП
Следваща статияЖилищата в Шуменско – с най-малка средна полезна площ в страната

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here