дом Култура Над 2 000 души посетиха изложбата „Подводен свят“, музеят с изненада за...

Над 2 000 души посетиха изложбата „Подводен свят“, музеят с изненада за най-малките

0
ДЯЛ

Изключително голям е интересът към една от най-новите временни изложби в Регионален исторически музей – Шумен. Броени дни след своето откриване, експозицията „Подводен свят“ е разгледана от над две хиляди гости на културния институт – както организирани и ученически групи, така и индивидуални и семейни посещения, съобщиха от РИМ.
Атрактивната и необичайна изложба представя над 150 екземпляра аквариумни рибки и други водни обитатели. За първи път пред публика се показват някои екзотични сладководни видове, сред които делфин, огнена змиорка, червеноопашат халцеус, африканска арована, сом кукувица, нотоптерус чилата.
Специално за най-малките посетители на музея е подготвена изненада – от утре, 15 ноември, всяко дете ще има възможност да оцвети или нарисува някои от най-интересните и познати „експонати“ – риба клоун, дамсел, златна рибка.
Изложбата „Подводен свят“ е разположена в централната експозиция на Регионалния исторически музей и може да бъде разгледана всеки ден от 10.00 до 19.00 часа.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияЩе решават за заплатите в детските градини във Велики Преслав
Следваща статияС усилени темпове продължава изграждането на подпорна стена на реката в Тушовица

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here