дом Криминале Надрусан шофьор подкара кола в Нови пазар, друг е с отнет автомобил,...

Надрусан шофьор подкара кола в Нови пазар, друг е с отнет автомобил, въртял волана пиян

0
ДЯЛ

Шофьор седна зад волана след употреба на наркотици. Това съобщиха от Областната дирекция на МВР в Шумен.
Около 01.55 часа на 11 юли за проверка на ул. “Македония“ в Нови пазар е спрян водач на „Фолксваген“ с добричка регистрация. Автомобилът бил управляван от 23-годишен жител на Нови пазар. Тестван е с дръг тест за шофиране след употреба на наркотични вещества. Отчетена е положителна на амфетамин проба. Водачът не е дал кръвна проба за анализ. Задържан е за срок до 24 часа в полицейското управление в Нови пазар.
По случая е образувано бързо производство.
44-годишен жител на село Дренци е установен да шофира след употреба на алкохол. Проверката е извършена на 11 юли малко след 04.00 часа до бензиностанция в село Венец. Зад волана на лек автомобил „Нисан Примастър“ с шуменска регистрация във видимо нетрезво състояние бил 44-годишен мъж. Тестван е с дрегер, който отчел 1,72 промила алкохол в издишания въздух.
Нарушителят е дал е кръвна проба за анализ. Задържан е за срок до 24 часа в полицейското управление в Шумен. Автомобилът е иззет с протокол за доброволно предаване.
По случая е образувано досъдебно производство.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияПожар унищожи зърнокомбайн и 3 тона зърно, газова бутилка подпали къща
Следваща статияС опасност за живота е шофьорът, който катастрофира в неделя край Шумен

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here