дом Криминале Наглец паркира неправилно, обиди и удари полицай

Наглец паркира неправилно, обиди и удари полицай

0
ДЯЛ

47-годишен мъж от Шумен бил задържан в полицейския арест след като ударил с ръка полицейски служител, пратен на адрес в града за решаване на спор за паркиран автомобил.
В 12.39 часа вчера чрез спешния телефон бил приет сигнал от гражданин, който съобщил, че между него и друг мъж възникнал скандал. Мъжът казал, че паркирал автомобила си на ул. “Цар Освободител“ в града. Като се върнал видял , че бил затапен от друг автомобил. Помолил собственика да го премахне, за да излезе, но му било отказано. Потърсил съдействие от полицията. На място бил пратен патрулен екип. Р.З./47г./ отказал да премести колата си, не изпълнил полицейско разпореждане. Отправил обиди към полицейски служител, посегнал и го ударил в областта на главата, нанесъл удари с крака.
Мъжът бил задържан за срок до 24 часа в полицейското управление в Шумен. За извършено престъпление по чл. 131 ал. 2 от НК (причинена телесна повреда на полицейски орган при изпълнение на служебните си задължения) е образувано досъдебно производство.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияХванаха непълнолетен, откраднал газов пистолет
Следваща статияПолицейски шефове на срещи с жители на отдалечени села

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here