дом Спорт Момичетата от „Олимпия“ ще гостуват за приятелска среща в гръцкия град Комотини

Момичетата от „Олимпия“ ще гостуват за приятелска среща в гръцкия град Комотини

0
ДЯЛ

Момичетата от Шумен ще се изправят срещу на ФК „Родопи 87“ (Комотини) в приятелски мач. Футболната среща ще се състои на 29 октомври от 12.30 часа на градския стадион в град Комотини, в Гърция.
Тази приятелска футболна среща е част на договореното сътрудничество между двата клуба. През пролетта на 2018 г. гръцкият отбор пък ще върне визитата на „Олимпия“ в Шумен. Дамите от шуменския клуб ще пътуват на 28 октомври за Гърция и ще бъдат настанени в крайбрежното курортно селище Марония, където в съботната вечер ще се състои официална вечеря с традиционна гръцка кухня, музика и песни.
Приятелската футболна среща между двата отбора ще се играе на 29 октомври на стадион „ДАК“ в град Комотини, на който играе домакинските си срещи отборът на „Родопи 87“ както и професионалният мъжки отбор на „Пантракикос“. След края на срещата Община Комотини ще даде официален обяд за двата отбора.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияБързи, но с помпата! Апаратите на някои таксита в Шумен въртят в режим „Юсеин Болт“ (видео)
Следваща статияЦиганското лято си отива, очаква ни хладна и дъждовна седмица

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here