дом Спорт Момичетата на ФК „Олимпия” спечелиха второто място на турнира в Стара Загора

Момичетата на ФК „Олимпия” спечелиха второто място на турнира в Стара Загора

0
ДЯЛ

Отборът за девойки до 17 години на ФК „Олимпия“ (Шумен) спечелиха второто място на турнира в Стара Загора.
Той се организира от БФС и се проведе на стадион „Верея“ в Стара Загора на терен със стандартни размери. Съставът на отборите по време на игра беше 10 полеви + 1 вратар. Времетраенето на срещите беше 2 полувремена по 25 мин.
В турнира освен отбора на ФК „Олимпия (Шумен) участие взеха и отборите на ЖФК „Берое“ (Ст. Загора), ФК „Нефтохимик“ (Бургас) и ФК „Хасково“.
По регламент отборите играха по система на елиминиране.
В полуфинала младите футболистки на ФК „Олимпия“ постигнаха историческа първа победа в официални срещи за клуба, побеждавайки отбора на „Нефтохимик“ (Бургас) с категоричен резултат 5:0.
Два гола отбеляза Гизем Мазлъмова и по един Марияна Георгиева и Христа Павлова и Виолина Георгиева.
Във финала на турнира отборът на „Олимпия“ срещна отбора на „Берое“ (Ст. Загора) и загуби с 0:3.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияНавечерието на Хелоуин или утрото на Народните будители?
Следваща статияАсфалтирането на улици във Венец напредва с бързи темпове

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here