дом Криминале Къща, сметище, електрическо табло и сухи треви горяха в почивните дни

Къща, сметище, електрическо табло и сухи треви горяха в почивните дни

0
ДЯЛ

Пожари в къща, сметище, еликтрическо табло и сухи треви гасиха огнеборците в Шуменско през почивните дни. Това съобщиха от Областната дирекция на МВР в Шумен.
Около 15.25 часа вчера е получен сигналза пожар в къща на ул.“Хан Омуртаг“ в село Марково. Към адреса е насочен екип от РСПБЗН- Нови пазар. Унищожени са около 150 кв.м. покривна конструкция, мебели, техника и домашно имущество. Пламъците, които са тръгнали след късо съединение са погасени с помощта на 16 тона вода.
На 30 август в 12.10 часа е получено съобщение за пожар в нерегламентирано сметище в село Пет могили в посока към село Векилски. Към мястото на произшествието бил пратен противопожарен екип от РСПБЗН- Каолиново. Пламъците, предизвикани от небрежно боравене с открит огън, били погасени с 5 тона вода. Спасени са три сгради, които били в непосредствена близост до пламъците, както и 20 декара посеви със слънчоглед.
На 30 септември в 14.34 часа бил приет сигнал за пожар в ел. табло на жилищен блок на ул.“Дедеагач“ в Шумен. Към адреса бил насочен противопожарен екип. Огнеборците погасили пламъците, предизвикани от късо съединение в табло на осми етаж, с помощта на прахов пожарогасител. Не е допуснато разпространение на огъня, таблото е унищожено. осредствена
Погасени са пожари в сухи треви и отпадъци в село Пристое, в село Костена река, село Янково и село Панайот Волов. За гасенето им са ползвани общо 10 тона вода, всички са без материални загуби. Екип от Шумен е оказал съдействие на 30 август за пренасяне на болна 73-годишна жена от жилището й до екип на спешна помощ.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияТриумф в Москва за учениците от „Сава Доброплодни“
Следваща статияСпипаха двама младежи с 15 грама трева

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here