дом Общество Концерти, спектакли и забавления в празничната програма за Коледа и Нова година

Концерти, спектакли и забавления в празничната програма за Коледа и Нова година

0
ДЯЛ

С редица празнични концерти, спектакли, изложби, забавления за малки и големи в дните около Коледа и Нова година, Общината ще зарадва шуменци.
По традиция проявите започват със символичното запалване на коледната елха, което тази година ще бъде на 4 декември пред ДКТ „Васил Друмев“ от 17.00 ч.
На 7 декември ще бъдат отбелязани 40 години сценична дейност на Калуди Калудов с концерт в зала „Проф. Венета Вичева“ от 18.35 ч.
В дните 10-14 и 17-21 декември, РБ „Стилиян Чилингиров“ организира Коледна работилница под наслов „Неуморните джуджета”. Занятията ще са от 9.30 ч. и 14.00 ч. ДКТ „Васил Друмев“ ще зарадва шуменци с мултимедиен спектакъл на ДГ „Щурче“ от 17.30 часа.
На 14 декември е предвидено Коледно тържество в Библиотеката от 11.00 часа. В празничните инициативи се включва и НЧ „Напредък-1869“ с концерт на съставите му.
За най-малките на 16 декември ще има детско театрално представление в ДКТ „Васил Друмев“ от 11.00 ч. Награждаването в конкурса за детска рисунка ще се състои на 17 декември от 11.00 часа в арт-фоайето на Общината.
„Приказна коледа“ – концерт на школите по балет към НЧ „Боян Пенев-1949“ и ЦПЛР-ОДК ще бъде на 17 декември в Младежки дом от 18.30 ч.
В дните до Коледа са предвидени още редица концерти и прояви, а в празничната нощ 31 декември, Общината кани всички на новогодишен концерт, с участието на оркестър „Пловдив“ и рок-група „Mr. Hard”.
Ето и пълната програма:

24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияВсе още няма бедстващи, настанени в Кризисния център в Шумен
Следваща статияСвободни работни места в Шуменска област, заплатите от 400 до 900 лева

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here