дом Общество Почитат Апостола с конкурс за детска рисунка „Героят Левски“

Почитат Апостола с конкурс за детска рисунка „Героят Левски“

0
ДЯЛ

Шуменската организация на Общобългарския комитет „Васил Левски“ обяви конкурс за детска рисунка „Героят Левски“. Конкурсът е посветен на 145 години от гибелта на Апостола на свободата. Партньор е Народно читалище „Пробуда 1958“.
Организаторите съобщиха и целта на проявата – да се стимулират младите хора да изобразят моменти от живота на Левски и на неговото дело, както и великата му саможертва.
Условията за участие са – малките художници да бъдат на възраст от 6 до 18 години. Участниците ще бъдат разпределени в три възрастови групи – от 6 до 8 години, от 9 – 12 и от 13 до 18.
Творбите трябва да бъдат във формат А3 и А4. Изискването е рисунките да не са участвали в други конкурси. Срокът за подаване на материалите е от 16 февруари до 16 април във Военния клуб в Шумен. Адресатът -председателят на шуменската организация на Общобългарския комитет „Васил Левски“ о.р. полк. Марин Казаков.
Творбите ще бъдат оценявани от специално жури с участието на местни художници. Най- добрите материали ще бъдат експонирани в изложба. А победителите отличени с награди на 20 април от 17.30 ч. във Военния клуб.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияВалежите спират постепенно, вятърът утихва
Следваща статияМлади дърворезбари от Шумен гостуват в Тревненската школа

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here