дом Общество Комисия ще изготвя правила за дейността на пенсионерските клубове във Велики Преслав

Комисия ще изготвя правила за дейността на пенсионерските клубове във Велики Преслав

0
ДЯЛ
Pixabay.com

Временна комисия в петчленен състав ще изготвя правила за финансирането и дейността на клубове на пенсионера и клубове на хора с увреждания на територията на община Велики Преслав, реши Общинският съвет на заседание днес.
Председател е общински съветник, включени са още представители на общинска администрация и на клубовете.
На територията на общината функционират още Клуб на инвалида и Териториална организация на слепите.
Всеки клуб е приел свой правилник (устав) за организацията, управлението и дейността на клуба, което води до различия в начина на управление, ползване на клубните бази и провежданите дейности в тях, става ясно от докладна на председателя на Общинския съвет Анелия Асенова.
Необходимо е изработването на Правила за организацията, финансирането и дейността на клубовете на пенсионерите и клубовете на хората с увреждания на територията на Община Велики Преслав с цел ефективно, целесъобразно и законосъобразно използване на клубните бази, аргументира се тя.
Вносителят смята, че социалните контакти, социалната интеграция и жизнения стандарт на пенсионерите ще бъдат подобрени чрез осъществяване на дейности със социален, здравен и културен характер.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияЕлектронната система за прием в детските градини стартира
Следваща статия22 са новите случаи на COVID-19 в страната

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here