дом Общество Коледните светлини в Шумен грейват на четвърти декември

Коледните светлини в Шумен грейват на четвърти декември

0
ДЯЛ

Коледните светлини в Шумен ще грейнат на четвърти декември. Тогава ще бъдат запалени и коледните елхи в града, съобщиха от Общината.
Празникът ще започне в 17.00 часа пред Драматично-кукления театър „Васил Друмев“. За доброто настроение на присъстващите ще се погрижи Борислав Борисов – Боби Шоу. Малки и големи ще се потопят в магията на коледния дух със спектакъла „Празнично сияние“.
Празничната проява ще даде началото на богата културна програма в дните около Коледа и Нова година. Културният афиш включва новогодишни базари, изложби, театрални представления, концерти, детски работилници.
За пореден път шуменци ще могат да посрещнат Нова година на площада пред Общината. Празничната програма на 31 декември започва в 22.30 часа. Рок-група „Mr. Hard” и оркестър „Пловдив“ ще поддържат високия градус на настроението на присъстващите.
Снимката е илюстративна.
Снимка: Pixabay.com
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияСкандално! Шуменци си купиха за вечеря пържен ориз с …хлебарка
Следваща статияХодите ли на алъш-вериш в Одрин? Не може да има зехтин за 10 лири!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here