дом Общество Коледна филмотека в библиотеката

Коледна филмотека в библиотеката

0
ДЯЛ

В седмицата 10-14 декември Регионална библиотека „Стилиян Чилингиров” организира за своите читатели коледно-новогодишна филмотека с прожекция на филми. Ето и програмата:

10 декември
„Операция „Честита Нова година”
Русия, 1996, 90 мин.
Режисьор: Александър Рогожин. С участието на Алексей Булдаков, Сергей Маковецкий, Леонид Ярмолник, Семьон Стругачов и др.

11 декември
„Една различна Коледа”
САЩ, 1996, 92 мин.
Режисьор: Том Маклуган. С участието на две от любимите телевизионни и кинозвезди на Америка – Шели Лонг и Бари Бостуик.

12 декември
„Джентълмени с късмет”
СССР, 1971, 84 мин.
Режисьор: Александър Серий. С участието на Евгений Леонов, Георгий Вицин, Раднер Муратов, Олег Видов, Николай Олялин, Анатолий Папанов и др.

13 декември
„Наистина любов”
Англия, САЩ, 2003, 130 мин.
Режисьор: Ричард Къртис. С участието на Хю Грант, Кийра Найтли, Ема Томпсън, Колин Фърт, Роуън Аткинсън, Алън Рикман, Лиъм Нийсън, Лора Лини и др.

14 декември
„Ирония на съдбата”
СССР, 1971, 92 мин.
Режисьор: Елдар Рязянов. С участието на Андрей Мягков, Барбара Брилска, Юрий Яковлев. Музика: Михаил (Микаел) Таривердиев.

Всички прожекции ще се състоят от 15.00 ч. в Изложбена зала на библиотеката при свободен вход.

24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияОбщина Шумен организира ученическо състезание, посветено на Добри Войников
Следваща статияВръчиха дипломите на абсолвентите от випуск 2018 на ШУ (снимки)

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here