дом Общество „Измайсторено за празника“ в читалище „Напредък – 1869“

„Измайсторено за празника“ в читалище „Напредък – 1869“

0
ДЯЛ

Коледно и новогодишно настроение създава традиционната изложба – базар „Измайсторено за празника“ в читалище „Напредък – 1869“. Стартът бе даден от членове на ателието „Хоби“, съобщиха от културната институция.
Цените са достъпни за всеки, решил да изненада свои близки и приятели за наближаващите празници.
В експозицията са изделия от декупаж, ръчно рисувани коледни украси и декорации от естествени материали. Предложени са още везбени изделия, рисувана керамика и речни камъчета. Не липсват картичките със снежни сюжети и коледни играчки.
Изложбата ще продължи до 20 декември.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияПри съседите: Арестуваха 37-годишна жена, убила баща си с нож
Следваща статияОгнеборци разчистваха паднали дървета и оградни платна, пламна стая в изоставена къща

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here