дом Култура Изложба „И отново китна пролет е дошла“ откриват в читалище „Напредък“

Изложба „И отново китна пролет е дошла“ откриват в читалище „Напредък“

0
ДЯЛ

„И отново китна пролет е дошла“ е мотото на изложба в Народно читалище „Напредък – 1869“ в Шумен.
Експозицията от цветни композиции ще бъде открита днес от 16.30 часа. Инициативата е включена в програмата с прояви, посветени на 150-годишнината от създаването на културната институция, съобщиха от Читалището.
В изложбата свои произведения представят само дами. Включени са пана и цветарници, изработени с техника „макраме“, картини – макраме и везба с много пролетно настроение, рисувани речни камъни, сувенири, цветни бродерии с бижута, пирография и дървени изделия.
Идеята за оформянето на специалната експозиция, посветена на Първи март, е на Мария Стамова, член на клуб „Българка“ и ателие „Хоби“ в Читалището.
Организаторите обещават на посетителите много красота и цветност, характерни за празника на Баба Марта.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияОпасността от наркотиците дискутираха спортисти в Шумен
Следваща статияДеца вързаха мартеници за здраве на кметския екип и служителите в Общината

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here