дом Култура Изложбата „Шумен познат и непознат“ вече е пред театъра

Изложбата „Шумен познат и непознат“ вече е пред театъра

0
ДЯЛ

Изложба на участниците в третото поред издание на Националния пленер по фотография „Шумен – познат и непознат 2020“ вече е подредена пред ДКТ „Васил Друмев“. Това съобщиха от пресцентъра на местната администрация.
Фотосите ще останат експонирани в централното градско пространство до 30 ноември.
Експозицията е съставена от 8 фотографии на различни места в Шумен и околностите на града. Снимките представят сгради, улици, площади, градски пространства, исторически и природни забележителности през обектива на Злати Димитров, Иван Иванов, Александър Косев, Вихрен Маджаров, Стефан Стефанов, Светлана Борисова, Мария Касчиева и Полина Караджова. Всички участници в тазгодишния пленер са от Шумен.
Експозицията е мобилна и може да бъде показана на различни места в града. Обществени организации, институции и фирми, които биха искали да представят творби от фотографския пленер, могат да направят запитване в отдел „Култура, младежки дейности и спорт“ в общината на тел. 857 769 с код за Шумен 054 или на имейл da.vicheva@shumen.bg (ст. експерт Даниела Вичева). Фотографският пленер „Шумен – познат и непознат“ тази година се проведе онлайн поради въведените противоепидемични мерки, свързани с COVID-19.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияОсем жертви на COVID-19 в Шуменско за денонощие
Следваща статияЖител на Пристое наруши наложената му карантина

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here