дом Здраве Излекуваните от COVID-19 у нас вече са 153

Излекуваните от COVID-19 у нас вече са 153

0
ДЯЛ

Броят на излекуваните от COVID-19 у нас вече е 153. От болница вчера са изписани 12 оздравели. Това съобщи Националния оперативен щаб за борба с коронавируса.
40 нови случая на заразени са установени вчера в страната. Така общият брой на заразените у нас вече е 865.
Сред диагностицираните през изминалото денонощие има бебе на 2 месеца от Бургас и дете на 9 години от Паничерево, което е настанено в болница в Стара Загора.
В болницата във Велико Търново вчера битката за живот си загуби 74-годишна жена, която е била с редица сериозни съпътстващи заболявания. Починалите до момента от инфекцията в страната са 41.
Общият брой на потвърдените случаи на COVID-19 при медицински служители е 69 души.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияСлънчев 18 април
Следваща статияВелика събота е

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here