дом Политика Избор на ново регионално ръководство на СДС ще се проведе в Шумен

Избор на ново регионално ръководство на СДС ще се проведе в Шумен

0
ДЯЛ

Избор за ново регионално ръководство на СДС за Североизточна България ще се проведе днес в Шумен.
„Това ще стане на регионална конференция, на която ще присъства и лидерът на дясната формация Румен Христов“, съобщи за 24shumen.com водачът на шуменската структура на СДС Антонин Горчев.
Валентин Станев от Варна е единственият предложен до момента за водач на СДС за Североизточна България. Той е и досегашен лидер на формацията.
Регионалното ръководство на партията е част от Националния съвет на СДС.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияСвободни работни места в Шуменска област, заплатите от 400 до 900 лева
Следваща статияГрупа шуменци посетиха областния управител, поискаха да узнаят размера на заплатата му

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here