дом Други Ивайло Камаджиев с приз от конкурса „Кмет на годината“

Ивайло Камаджиев с приз от конкурса „Кмет на годината“

0
ДЯЛ

30 кметове на малки, големи и средни общини бяха отличени в шестия конкурс „Кмет на годината“. Призовете бяха раздадени в 10 различни категории. 646 900 души участваха в онлайн гласуването.
Кметът на Община Нови пазар Ивайло Камаджиев грабна приза в категория „Видеонаблюдение и сигурност“ за малка община. Отличието се присъжда на общините, които въвеждат мерки за гарантиране на сигурността на жителите и гостите на града. С комплексното използване на новите технологии общините използват видеонаблюдението за по-добро организиране на трафика и местата за паркиране в градовете.
Конкурсът „Кмет на годината“ е уникална инициатива, която стартира в България през 2013 г. Чрез нея след национално онлайн допитване всяка година се отличават най-добрите градоначалници у нас. Надпреварата се организира от Портала на българските общини Kmeta.bg и безплатния вестник КМЕТА.bg – единствените национални медии, чието основно внимание е насочено към работата на всичките 265 общини, с над 120 000 служители.
За градоначалниците конкурсът „Кмет на годината“ е полезен най-вече с това, че засилва конкуренцията между тях.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияДвама шофьори изтрезняваха в ареста, единият „заковал“ дрегера на 2.11 промила
Следваща статияKметът Христов към студенти: Вие сте хората, които ще управлявате този град, бъдете и сега по-активни

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here