дом Общество За работодатели: Вижте какви програми може да ползвате по Закона за насърчаване...

За работодатели: Вижте какви програми може да ползвате по Закона за насърчаване на заетостта

0
ДЯЛ
Снимка: 24shumen.com/Архивна

Дирекция “Бюро по труда”- Шумен провежда процедури за кандидатстване на работодатели за преференции по програми и насърчителни мерки за заетост и обучение на безработни лица. Работодателите от общините Венец, Хитрино и Шумен могат да кандидатстват за сключване на договори за ползване на програми и насърчителни мерки за заетост и обучение по Закона за насърчаване на заетостта (ЗНЗ) през април 2019 г.
Мерките са за за насърчаване на работодателите, които разкриват работни места и наемат безработни лица с трайни увреждания включително военноинвалиди на пълно или непълно работно време (чл. 52, ал. 1 от ЗНЗ) и -безработни над 55-годишна възраст (чл.55а от ЗНЗ).
По горепосочените мерки работодателите могат да подават заявки за свободните работни места и необходимите документи в ДБТ Шумен,стая 105.
Дирекция „Бюро по труда” разполага и със свободни средства за обучение на възрастни по заявка на работодател по реда на чл.63 от ЗНЗ -6077 лв.
Допълнителна и конкретна информация може да се получи в: Дирекция “Бюро по труда” – Шумен, както и на тел. 054877116.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияШуменският фалшификатор остава зад решетки, държал е и 2,5 кг марихуана
Следваща статия„Арена Шумен“ е готова за 5-часовото грандиозно шоу на Мача на звездите

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here