дом Общество Заловиха двама с наркотици в Нови пазар

Заловиха двама с наркотици в Нови пазар

0
ДЯЛ

Досъдебно производство за държане на наркотични вещества е започнато в РУ- Нови пазар. Около 11:40 часа вчера на ул.“Дунав“ в града била извършена полицейска проверка на 17-годишен местен жител. В него е намерено пликче с около 3 гр суха листна тревна маса. Уведомен е дежурен прокурор от РП- Нови пазар. Веществото, което по данни на 17-годишния е марихуана, е иззето и предстои да бъде лабораторно изследвано. За престъпление по чл. 354 А ал. 3 от НК е образувано досъдебно производство.
Около 18:10 часа вчера на ул. „Плиска“ за проверка бил спрян водач на лек автомобил „Волво“ с шуменска регистрация. Зад волана бил местният жител М.М./24г./ Тестван е с дръг тест за управление под въздействие на наркотични вещества, който отчел наличие на амфетамин и метамфетамин. Водачът отказал да даде кръвна проба за анализ. При последвала проверка в него и автомобила са намерени около 2 гр бяло твърдо вещество. Последвало претърсване в жилището, което обитава. Там униформените от Нови пазар намерили още един грам от същото вещество, което по данни на М.М. е наркотичното вещество амфетамин. Задържан е за срок до 24 часа в полицейското управление в Нови пазар за управление след употреба на наркотични вещества или техни аналози. Започнати са досъдебни производства за извършени престъпления по чл. 343 „Б“ ал. 3 от НК и 354 А ал. 3 от НК.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияОбразуваха досъдебно производство за фалшиви транзитни номера
Следваща статияЗадържаха водач с 1,26 промила алкохол в кръвта

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here