дом Криминале Задържаха мъж, насилвал сексуално и пребивал 15-годишната си дъщеря

Задържаха мъж, насилвал сексуално и пребивал 15-годишната си дъщеря

1
ДЯЛ

54-годишен мъж е бил привлечен като обвиняем от Районната прокуратура в Разград за сексуално насилие над дъщеря си, извършено като продължавано престъпление, както и за причиняване на лека телесна повреда при условията на домашно насилие. Това съобщиха от Апелативна прокуратура – Варна.
Миналата нощ, след като употребил алкохол, 54-годишният Е. Г. нанесъл побой над 15-годишната си дъщеря. При разпита пострадалото дете разказало, че от декември миналата година до сега е било насилено от баща си четири пъти чрез сила и заплахи – продължавано престъпление по член 152, ал. 2, т. 1 и 2 от НК. Деянието се наказва с лишаване от свобода от 3 до 10 години.
За причиняване на леката телесна повреда в условията на домашно насилие Районната прокуратура в Разград го обвинява и в престъпление по член 131, ал. 1, т. 5а от НК, което също се наказва с лишаване от свобода.
Въпреки че Е.Г. не е осъждан, прокуратурата иска да му бъде взета мярка за неотклонение „Задържане под стража“, тъй като ако е на свобода, обвиняемият може да се укрие и да извърши престъпление. Събраните до момента доказателства по делото водят до обосновано предположение, че той е извършил престъпленията, за които е привлечен като обвиняем.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияЧиталище подготвя бъдещите кулинари във Велики Преслав
Следваща статияЧорлу отново става рай за търговията от 29 юли до 4 август

1 коментар

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here