дом Прогноза за времето Жълт код за бурен вятър в Шуменско, очакват се и превалявания от...

Жълт код за бурен вятър в Шуменско, очакват се и превалявания от дъжд

0
ДЯЛ
Pixabay.com

След ясното и топло време в първия ден от новата седмица, вторник ще е ветровит и с много по-ниски температури.
В 21 области в страната е обявен жълт код заради очаквани бурни ветрове. Предупреждението в сила за областите Шумен, Видин, Монтана, Враца, Плевен, Ловеч, Габрово, Велико Търново, Русе, Силистра, Разград, Търговище, Сливен, Стара Загора, Пловдив, Пазарджик, Благоевград, Кюстендил, Перник, София област и София-град. В тези райони ще духа силен запад-северозападен вятър със скорост 15-19 м/сек, възможни пулсации до 21-24 м/сек. Времето над България в следващите дни ще се определя от бърз студен фронт, който ще премине над страната от запад на изток с падане на температурите и слаби валежи от дъжд и сняг.
В Шуменска област живакът в термометрите ще падне и максималните температури ще бъдат не повече от 5 градуса. Очакват се и превалявания предимно от дъжд.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияЦветанов похвали кмета Христов и екипа му за направеното в Шумен
Следваща статияРайони без ток и с възможни смущения днес

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here