дом Общество Жителите на Овчарово: Кмете Христов, благодарим за пътя!

Жителите на Овчарово: Кмете Христов, благодарим за пътя!

4
ДЯЛ

С много усмивки, благи думи и благодарствени плакати жителите на шуменското село Овчарово отпразнуваха реновирането на пътна отсечка в населеното място.

Живущите в селото се събраха, за да отправят своите благодарности към кмета на община Шумен Любомир Христов. Освен за преминаващите през селото шофьори, пътят станал повод за особена радост и за едно от семействата в населеното място.
„Важен е пътят, важен. Ето, на комшията синът вече 10 години откакто е в Лондон, иска да си идва. Дойде, хареса му и си купи къща. После доведе негов приятел от София и той си купи къща тук. Може и англичани да дойдат”, радостно заяви баба Ивана Денева. В селото живеят както кореняци, така и германци, швейцарци и руснаци. Местните споделиха още, че пътят не е бил ремонтиран от 30 години. „Никой не идваше, сега е друго. Как да не се радваш”, разказа усмихнатата баба Ивана.
Реновираният участък по пътя Овчарово-Васил Друмев е с дължина от около 7 км., по които е направено частично изкърпване и машинно преасфалтиране. Сумата за ремонта възлиза на 550 000 лева.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияСултанка Петрова, зам.-министър по социална политика: Трябва да задържим младите хора в България
Следваща статияПролетно: Мият пешеходната зона по бул. „Славянски“ в Шумен

4 КОМЕНТАРИ

  1. Тук виждам агитката на ГЕРБ.Останалите не знаят,че са благодарили.На пиара на кмета да му се изкажат благодарности във вид на финикийски знаци.Трябва да призная,че има и участъци,които още не са се разбили.

  2. И аз живея в Лондон,дали има още къщи да се продават,че ние тука такива пътища не сме виждали.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here