дом Здраве Д-р Светлана Маркова: Общинският фонд „Искам бебе“ приема молби за финансова помощ

Д-р Светлана Маркова: Общинският фонд „Искам бебе“ приема молби за финансова помощ

0
ДЯЛ

Четири семейства от Шумен са подали молби за финансова помощ от Общинския фонд „Искам бебе“. Поради неточности молбите са върнати, за да бъдат коригирани.
Индивидуалната помощ за семейство е в размер на 2 000 лева.
„Има интерес към програмата. Бюджетът вече е приет, така че семействата имат възможност да кандидатстват“, заяви за 24shumen.com зам.-кметът по здравеопазване д-р Светлана Маркова.
Одобрените средства, с които ще разполага фондът, са 2О хиляди лева.
Ако кандидатите не могат да се справят в попълването на документите, да не се притесняват и да питат, обясни д-р Маркова. Важно е документите да са изрядно попълнени според изискванията.
За да се осигури конфиденциалност на информацията документите ще се предават в запечатан плик.
Комисията, в която влизат лекари, ще заседава три пъти в годината.
Желаещите да станат родители чрез ин витро процедура трябва да представят и фактури за някои от извършените прегледи.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияНад 500 000 души са просрочили сметки за ток през 2018-та
Следваща статия21 градуса удари живакът в Шумен (снимки)

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here