дом Култура ДКТ „Васил Друмев“ със семеен билет за Нощта на театрите

ДКТ „Васил Друмев“ със семеен билет за Нощта на театрите

0
ДЯЛ

Драматично-куклен театър „Васил Друмев“ в Шумен ще се включи за пореден път в световната инициатива Нощ на театрите. Изданието се провежда за осми път, а през 2020 г. е под надслов „Едно място, което ни събира“, съобщиха от културния институт в града. Инициативата съвпада и с Деня на християнското семейство – 21-ви ноември.
По традиция шуменският театър представя спектакли както за възрастни, така и за деца, а специалното предложение е семеен билет.
От 10.00 часа на 21 ноември в зала „Патиланчо“ за малките зрители ще бъде представена пиесата „Историите на мистър Хепи“ по Доналд Бисет. Семейният билет ще бъде с цена 4 лева за две деца. Входът за възрастни е безплатен.
След това за децата ще има работилничка, в която с помощта на актьорите, те ще изработят кукли от органични материали.
В 19.00 часа ще бъде игран спектакълът „Две“ от Таня Шахова. 10 лева е цената на семейния билет за двама възрастни. Театърът дава възможност и за двоен билет на цена 14 лева- за двама възрастни и две деца за двете представления.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияПровериха техниката за зимно поддържане на републиканската пътна мрежа в областта
Следваща статияСедмицата на бащата започна в детска градина „Светулка“ в Шумен

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here