дом Общество Депутатът Иван Иванов финансира книги за родното му село Драгоево

Депутатът Иван Иванов финансира книги за родното му село Драгоево

1
ДЯЛ

Варненският депутат от БСП Иван Иванов продължава да финансира издаването на книги, свързани с историята на родното му село Драгоево, община Велики Преслав.
„Прощаване с есента“ на младия автор Георги Лунгов излезе благодарение на спонсорството на народния представител. В книгата са описани интересни хора от миналото на селото. Свои спомени разказва местният фолклорист и активист в читалището Маринка Христова.
„Депутатът ще съдейства да бъде направен албум за селото с фотографии, които са събирани през последните 70-80 години на миналия век. С негово дарение бяха изработени и монтирани троновете в църквата „Св.Петка“, заяви за 24shumen.com кметът на Драгоево Вичко Вичев. Той е доволен, че народният представител откликва на нуждите на селото. А местните хора оценявали готовността му да помага. Според тях Иванов не забравял откъде е тръгнал, за разлика от други депутати, които посещавали селото само когато наближат избори.
Издаването на албума с автентични снимки ще бъде финансирано отново парламентариста. А той ще го дари на читалището, за да могат да го разглеждат и възрастни хора.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияОтново дъжд
Следваща статияИзграждат спортни площадки в община Върбица

1 коментар

  1. Аз пък си помислих, че става дума за един друг депутат Иван Иванов и се зачудих, как тъй дава пари за нещо, което няма да му донесе облага.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here