дом Наблюдател Депутатът Иван Иванов участва в дискусия след Брекзит в Брюксел

Депутатът Иван Иванов участва в дискусия след Брекзит в Брюксел

0
ДЯЛ

Депутатът от БСП Иван Иванов участва в тридневна интерпарламентарна конференция в Брюксел. Инициатор и домакин на високия форум е организацията към ЕС – ASCO. Темата бе „Бъдещето на ЕС в контекста на Бялата книга на Юнкер“, съобщи за 24shumen.com народният представител. А зададените подтеми са – „Отбрана и Европейски икономически пазар“.
Освен шуменския депутат в българската делегация е била включена и депутатката от ГЕРБ Евгения Алексиева. Проведе се оживена дискусия според петте сценария на Юнкер, сподели депутатът. Изразените мнения са били в посока по-голяма динамичност в ЕС след Брекзит. Остри изказвания е имало по темата за членството на България и Румъния в Шенген.
Народният представител е „за“ провеждането на извънреден конгрес на БСП в края на този месец. Щом ръководството на партията желае такъв висок форум, значи е необходим, смята той. Убеден е, че на този конгрес ще се чуе мнението на БСП за корупцията в държавата. Както и оценка за политиката на партията в различни сфери.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияБК “Шумен” загуби от Икономически университет Варна с 67:98
Следваща статияБизнесмени от Украйна направиха поредното дарение за храм в Шумен

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here