дом Общество Део пристигна с патрулка в зала „Арена Шумен“ (снимки, видео)

Део пристигна с патрулка в зала „Арена Шумен“ (снимки, видео)

0
ДЯЛ

С патрулка в зала „Арена Шумен“ пристигна днес певецът Деян Славчев-Део. Колата бе управлявана от началникът на „Охранителна полиция“-Шумен комисар Йордан Дундаков. Атрактивната поява на Део бе част от сценария на заключителната проява в кампанията „С предпазен колан на задната седалка“.
Инициативата тази година започна на 20 март и обхвана над 1 000 първокласници от Шумен и общината.
Целта на кампанията бе малчуганите да разберат, че използването на предпазен колан от пътниците на задната седалка в автомобилите може да опази човешки живот.
Кампанията е единствена по рода си в страната и през миналата година тя получи отличие от социалното министерство. Доброволци в инициативата са представители и собственици на водещи шуменски фирми. Партньор на кампанията е Областната дирекция на МВР-Шумен.

Днес в изпълнената до краен предел зала „Арена Шумен“ присъстваха кметът на града Любомир Христов, зам.-кметът Найден Косев, ръководителят на Областната дирекция на МВР старши комисар Ялчън Расим, бизнесмените Фикрет Индже и Владимир Кипров, Константин Константинов – зам. ректор на Шуменския университет.
„Приветствам кампанията и призовавам всички да спазваме правилата за движение по пътищата“, каза в приветствието си към присъстващите кметът Любомир Христов.
„Нека пазим децата. Те са всичко, което имаме“, заяви от сцената собственикът на фирма „Алкомет“ Фикрет Индже.
Атрактивната поява на Део взриви залата. Водещият не изневери на стила си и веднага започна с въпросите към децата, които демонстрираха знанията си за правилата на движение.

Страстите в залата се нажежиха, когато бе даден стартът на състезателните игри. Пред погледа на официалните гости малчугани от различни шуменски училища се надпреварваха в преминаването между конуси с тротинетки и велосипеди.
Организаторите на празника бяха подготвили грамоти и награди за всички отбори.

Малките състезатели бяха наградени от старши комисар Ялчън Расим, собственикът на фирма „Лифтком“ Владимир Кипров и зам. ректорът на ШУ Константин Константинов.
„Деца, контролирайте своите родители, когато пътувате“, призова Ялчън Расим.
Изпълненията на Део внесоха много настроение сред малчуганите.

Те обаче избухнаха, когато на сцената се появи атрактивната изпълнителка Дарина Йотова-Дара.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияБлизначета пропаднаха в шахта, родителите осъдиха Общината
Следваща статия„Купи и сподели“ със скаутско настроение в Шумен и Варна

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here