дом Други Ден без водачи и пътници в МПС- жертви на пътя: Проверките продължават

Ден без водачи и пътници в МПС- жертви на пътя: Проверките продължават

0
ДЯЛ

Кампания „Безопасно шофиране през зимата“ се провежда в рамките на Акция „Зима“. Тя е насочена към водачите на моторни превозни средства, техническата изправност на автомобилите и поведението на водачите спрямо пешеходците. Тя ще продължи до 30 ноември.
Днес, 22 ноември, е обявен за Ден без водачи и пътници в МПС- жертви на пътя.
За времето от 13 до 17 часа ще се проведат две полицейски операции по метода на широкообвахтния контрол в Шуменско. Едната ще бъде на главен път Шумен- Велики Преслав, а другата по пътя Шумен- Карнобат. Контролът ще бъде насочен над техническата изправност на автомобилите и осветителните им системи, над поведението на пътниците, както и на водачите на пътни превозни средства.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияЧестит празник! Центърът за ранно детско развитие отбеляза първия си рожден ден
Следваща статияУчен: Ядем некачествен хляб с консерванти, подобрители и коректори!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here