дом Спорт Девойките от „Олимпия“ се изправят срещу съперничките си от „Пълдин“

Девойките от „Олимпия“ се изправят срещу съперничките си от „Пълдин“

0
ДЯЛ

Момичетата от „Олимпия“ (Шумен) приемат „Пълдин“ (Пловдив) на стадиона в село Климент в неделя в мач от 9-ти кръг на Държавното Първенство по Футбол за Жени на България.
Двубоят ще се играе на терена на стадион „Мълния“ в село Климент от 13.00 часа.
В момента отборът на ФК „Пълдин“ (Пловдив) заема 7-то място във временното класиране с 9 точки (3 победи и 3 загуби), а отборът на ФК „Олимпия“ (Шумен) е на последното място без спечелена точка досега.
Главен съдия е Михаил Йорданов от Разград, а негови асистенти са Мирела Иванова и Владимир Ташков от Русе.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияТърси се: Най-доброто есе или статия на тема „Свободата и българите”
Следваща статияШумен ще е домакин на Международен есенен турнир по информатика

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here