дом Спорт Двама шуменски бойци излизат на професионалния ринг

Двама шуменски бойци излизат на професионалния ринг

0
ДЯЛ

Двама бойци от Спортен клуб „Шуменска крепост“ ще участват този уикенд в ХVI-aта гала вечер на веригата „Pro fight“. Битките ще се проведат в зала „Младост“ в Бургас. Това съобщиха от ръководството на Спортен клуб „Шуменска крепост“.
В среща № 3 от програмата, в категория до 86 килограма, 24-годишният шуменец Сава Карастоянов, който е многократен вицешампион на България в стиловете лоу кик и К-1 за мъже, както и шампион на страната за юноши старша възраст в стил фул контакт, ще влезе в битка с Георги Манов. Бургазлията е вице световен и вице европейски шампион за юноши на WAKO в стил фул контакт и балкански шампион за юноши стил лоу-кик.
В среща № 7, в категория до 93 килограма, на ринга ще излезе 23-годишният Иван Иванов от Спортен клуб „Шуменска крепост“. Иванов е световен шампион по муай-тай и балкански шампион по кикбокс в стил лоу кик. Шампион на България в стиловете лоу кик и К-1 при мъжете и юношите старша възраст. Опонент на шампиона от Шумен ще бъде 23-годишният Денислав Златев – състезател на „Аякс“-Бургас. Златев е вице световен шампион по бойно самбо за 2018 година и вице европейски шампион по бойно самбо за 2019 година. Републикански шампион за 2019 година по кикбокс в стил фул-контакт и лоу-кик. Има две победи с ТКО по правилника на професионалния ММА.
Треньори на шуменските бойци са Галин Методиев и Християн Тотев.
Днес шуменските бойци и треньорите им отпътуваха за Бургас. В спортна зала „Младост“ в черноморския град от 18.00 часа бойците на Спортен клуб „Шуменска крепост“ ще преминат проверка на теглото. Битките започват в събота от 20.00 часа.
Снимка: СК „Шуменска крепост“
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияЕвропейският съюз с нова регулация за по-дълъг живот на ел. уредите
Следваща статияНОИ спира издаването на карти за рехабилитация за тази година

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here