дом Култура Големият Николай Урумов ще разсмива шуменци с „Прах в очите“

Големият Николай Урумов ще разсмива шуменци с „Прах в очите“

0
ДЯЛ

Актьорът Николай Урумов за пореден път ще гостува на шуменска сцена.
Любителите на театралното изкуство ще имат възможност да усетят вулканичния талант на известния актьор в комедията „Прах в очите“в Народно читалище „Добри Войников“ на 19 февруари от 18.30 ч. Ще му партнира актрисата Росица Александрова.
Семейство са героите в спектакъла. Те най-после са ударили джактопа, който е бил тяхна мечта от години. В най-щастливия момент обаче съпрузите се объркват – оказва се, че парите не могат да върнат обратно миналото, нито пък да подредят бъдещето, както те искат.
„Прах в очите“ е пиеса за вярата един в друг, за издръжливостта в трудни моменти, за щастието и пропуснатите шансове. И още за прекършената вяра в демокрацията, за мафиотите и безпомощния малък човек срещу тяхната власт.
Комедията носи и послания как безработицата съсипва, но и дава сили да се мобилизираш.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияМеста без ток и временни смущения в електрозахранването
Следваща статияЗапочват засилени проверки на товарни автомобили и автобуси

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here